27 juli

Idag har jag o min äskling 10 månader <3
Ska bo i Boden nu denna vecka, jag o chribb kommer ha så mysigt. Ett helt hus som e tomt för oss själva ;)

Just nu sitter jag i friseringen hemma oss, Andreas som ska göra ozonbehandlingen har börjat jobba nu...Börjar jobba kl 13 så halv ett måste jag ta alla grejer från huset som jag ska ha.

ojoj, vilket jobb vi hade igår må jag säga !



26 juli

Ikea trippen med Josse blev det idag :)
Josse inhandlade allt möjligt till sin lägenhet. Känner mig också jätte sugen på att få gå på Ikea o handla mina egna saker till min egen lägenhet. Men men det får vänta ett tag till. Min dag kommer också någongång ;)

Sen jag kom hem har jag fixat studiebidrag till hösten + att jag har tackat ja till alla mina kurser så vi får se hur många jag kommer att kunna läsa. Men det tar vi då.
Imorn ska vi ozonbahandla vårat hus vilket innebär att vi inte får vistas i huset från måndag till lördag. Så jag kommer att bo hos Chribb dessa dagar för mamma o pappa o syrran åker till Gällivare.
När vi gör den här ozonbehandlingen i huset så ska jordlukten försvinna som ofta finns i hus med torpargrund, tyvärr. Vi har fått ta fram alla kläder från garderoberna o hängt dom på torkställ vilket inte var så jobbigt men att ta fram alla påslakan m.m som man har det har tagit tid ikväll det är inte ens klart ännu. Men min sista uppgift blir att ta en promenad med Eraz.


påväg till Ikea !


detta inhandlade josse :)


mat på Max blev det sen...


så här fort gasade josse på hem sen ;p


ojoj, hur ska detta gå ,p


vi överlevde resan, trots högfart så att bensinen knappt räckte;p


Josse med allt hon handlade på ikea skulle hon sen cykla hem med. Riktigt duktigt !

24 juli

Har nyss duschat, har varit ute o joggat med Eraz:)
Det är så himla sköönt o jogga på morgonen delvis för att träningen e bortgjord men också för att jag blir så pigg resten av dagen :)

Nya Wallander filmen har släppts idag tydligen så Chribb ska åka efter jobbet o kolla om den går att hyra :)
Blir en lugn o skön fredagkväll.

Nu lunch sen jobb !

23 juli

jobbet rullar på som vanligt...dagarna går ganska så fort, vilket underlättar väldigt mycket !

Jag tror faktiskt inte att det blir nå pdol för mig i helgen. Känner att jag vill "spara" mig till nästa helg då det är luleå kalaset ! Vilket känns väldigt lockande, förutom att jag jobbar lördagen.  Men det löser sig alltid.

Mamma o pappa är i Kluntarna i Luleå skärgård till imorn. Så jag o julia är ensamma hemma eller vi har främmande av Annika, knut o måns som bor här till imorn sen åker dom till sthlm några dagar.

Sitter här o smälter maten nu, hade tänkt mig att ta en 40 minuters promenad nu ikväll med Eraz :)


Eraz ! :)

21 juli

Regn regn o åter regn idag !!!
Ursch vilket piss väder, men det gör inte så mycket när jag ändå ska jobba..
Ikväll ska jag till Josse o bara mysa på ! =)

Hoppas det blir bättre väder imorn när ja e ledig..hade varit gött !

Aja nu lunch sen jobb.

Kvällen

Kommit hem från jobbet, började direkt hjälpa mamma med maten sen blev det Lotta på Liseberg men orkade inte se hela så slog på en film som vi hade börjat se men inte såg klart. Utlämnad hette den, ganska bra :)

Nu väntar jag på jordgubbar o glass, det e riktigt sommarfika det :)

Beck väntar ^^

Imorgon blir det mys med josse o jessi :) <3

20 juli

Blev väckt idag halv 10 av mamma för att jag inte skulle sova bort hela dagen..Chribb klev upp vid 6 tiden så det var sköönt o veta att jag fick fortsätta sova ^^

Idag hade jag inte tänkt att träna, känner att de 9 milen sitter i kroppen.

Jobb idag kl 13-18.30 sen hem o äta o se Lotta på Liseberg :)

En dag på jobbet ^^


Cykla till Luleå

Nu har vi kommit från en varm dag på Alder, riktigt mycket folk :)

Nu innan middagen blir det tennis o sen cykla hem till Luleå igen :D:D
Har cyklat ca 10 mil på två dagar, inte illa !

19 juli

Nu Alder! :D

17 juli

Idag har jag hunnit med mycket på morgonen...Väckarklockan ringde 5.45 i boden. kl 6.15 var jag o chribb påväg till Luleå. 6.40 var vi på Coop där chribb jobbar o jag började promenera hem vilket tog ca 40 min.. det var jätte sköönt att promenera den tiden på morgonen :)

När jag kom hem tog jag en p-nap o sen började jag dammtorka mitt rum, solen började lysa efter ett tag så gick ut o solade lite o när jag gjorde det fick jag sällskap av en igelkottunge som var jätte söt :)
Jag matade den med lite skinka, som den tyckte var jätte god märkte jag.. Knäppte bilder på den o filmade men jag vet inte hur man får in en film på bloggen så det får bli bilder..


Igelkotten försöker komma upp på verandan där jag satt :)


Där äter den av skinkbiten jag gav :)
Så liten o söt !

16 juli

Dagen började med att jag o pappa tog en joggingtur...joggingturen blev 1 mil. Det kändes väldigt sköönt efteråt ska jag säga o Eraz var också nöjd :)

Nu kännas det som att jag har kommit igång med träningen igen efter förkylningen som var o spökade...:)

Måste bara säga att Hagan fått semester idag, jag hoppas att alla dagar nu framöver kommer vara kanon så du får en kanon semester..fast det får du nog ändå ;) thihi

Är i boden just nu, jag o chribb har nyss sett ett avsnitt OTH :) Riktigt länge sen jag såg senaste..så det var intressant, men vilket avsnitt :/ shiiet !

Nu filmdags !


15 juli

Idag har jag hunnit med att sola, cykla 4 mil med pappa o ätit...Ska snart fara med pappa o hämta husvagnen sen hem o duscha o vänta tills chribb kommer. Vi ska fara på Biltema osv :)

Just nu känns det i kroppen att jag cyklat 4 mil, men det e bara en skönkänsla :p
Det var kanon väder under förmiddagen men nu har det nyss spöregnat...hmm trist !

Nästa cykeltur bär av till boden !!! :D

13 juli

Måndag, har varit vaken ett tag men har inte varit ute o tränat som jag brukar innan jobbet...Känner att kroppen inte orkar träna ännu. Men om några dagar blir det stenhård träning igen:)
Ska snart hoppa i duschen o sen äta o dra till jobbet...Chribb jobbar i lule nu på Cooparena o bygger så han kommer hit efter jobbet, så när jag kommer hem är  min kärlekspojke här :)(A)

Aja nu ska jag renbädda sängen...Ciaaaao ^^


Älsklingen kör bil :)


En dag på jobbet, i personalrummet !! ^^

12 juli

Måste säga att gårkvällen blev grymt lyckad !!
Var med brudarna hos Sanna först sen fick vi skjuts till Farmen, vilket jag bara kan sammanfatta med två ord "VILKEN KVÄLL"!

Idag har jag bara tagit det lugn, sett film o gått en promenad 7.5 km med min kära mor. :)

Här kommer bilder från gårdagen !










Laddad

Nu är jag färdig för kvällens äventyr :)
Ska äta o sen dra till Sänich i stan där förfesten börjar med brudarna!

HEEJDÅ!


Så snygg e jag nog inte idag ;p^^


11 juli

Vilket betyder FARMEN ikväll !! whhiie så vi har längtat

Nu ut i solen !

Bra bra

Dagen på jobbet gick väldigt fort idag, kanske berodde på att det var roligt folk som jobbade. Speciellt kul när josse jobbade idag också ;) hihi

Har preics ätit middag tänkte sätta mig framför tvn o kolla på en film på canal +. En norsk polis film tror jag det var...Vi får se om norska polisfilmer håller samma klass som Beck ;)

Tvn nästa ^^

9 juli

Torsdag idag o jobb kl 1. Känns helt okeey att jobba eftersom att det inte är någe vidare väder så spelar det ingen roll om jag jobbar :)

Har varit på en morgon prommis med Eraz idag, det får bli min träning idag känner att min kropp orkar inget annat just nu :/

Aja nu ska jag dricka kaffe med pappa o sen ska vi cykla in till jobbet.

Känner mig bättre

nu känner jag mig mycket bättre, känner mig mkt piggare bara på några timmar...kan vara powernapen jag tog tidigare idag :)
Får hoppas det håller i sig.

Snart kommer min älsklingspojke ;)
Vi ska köpa biljetter till farmen :)


<3

8 juli

Onsdag o det är min lediga dag i veckan :)
Har bara legat framför tvn o sett klart filmen The Mist, fyy tusan vilken hemskt o spännande film !!
Känner mig riktigt hängig idag, har kännt på mig att jag har haft någonting i kroppen, har fått tagit alvedon varje dag på jobbbet..så idag blir det bara vila så jag e frisk till på lördag då det är farmen!! ::D whiie

Michael Jackson

Vilken man !
Jag inser att det är först nu när The king of pop har dött hur bra han var och vilka fantastiska saker han gjort. Som att ge så mycket pengar till välgörenhet som Michael Jackson gjorde.
Satt i kväll och såg på minnesstunden som TV 4 sände från Los Angeles. På plats var jätte många kändisar som Maria Carey, Uscher o Stevie Wonder m.m. Det som berörde mig mest var när M.Js dotter säger att" hon älskar sin pappa och att han var den bästa pappan som fanns"  jag började stor gråta direkt.

Michael Jackson kanske såg otäck ut efter alla operationer men det vi aldrig kan ta ifrån honom var hans kärlek till alla fans o människor på jorden ! Det är nu jag inser vilka verk han gjorde !


5 juli

Har fått i mig två mackor nyss...Jobbade idag o jag var så hungrig när jag kom hem så var tvungen o slänga i mig lite mat....Det är ganska chill att jobba söndagar, mycket pengar plus att det är lite folk på stan vilket betyder att man inte behöver jobba ihjäl sig :p
Nee nu tror jag har smält mackorna nog länge ska ut o springa intervaller hade jag tänkt ;p men känner mig lite trött o gå ut o träna...men men bara sätta fart nu !  ciaao


Helg :)

Äntligen helg, dock jobbar jag både lördag o söndag men bara att det är helg känns så bra :) whhie
Nu e Tacosen klar, MAT YES!

3 juli

Har nyss varit o sprungit intervaller på ormberget. Sköönt o få ta ut sig riktigt mkt !
Detta passar mig helt perfekt att träna på morgonen o sen fara på jobbet o ha hela kvällen ledig när jag slutar :) I love it !

Det var bara 12 grader varmt i skuggan imorse när jag vaknade kl 9....hujja !  Vill ha värme ! Men det kommer får vi hoppas på.

Aja nu duschen, tjoohej !

2 juli

JAAA Hagan det ska vi definitivt göra ! Alltså göra en egen smörgåstårta, det kan ju inte vara så svårt :p

Idag har jag jobbat o innan det har jag hunnit sronga intervaller,sköönt o kommit igång med träningen nu :)
Mormor o morfar är här nu, det är så himla kul o bara sitta o surra med dom. Det märks att det blivit äldre. Man ska ta vara på tiden så länge dom finns med oss. Om ni förstår.

Jobbet idag gick helt ok..väldigt mycket folk o tiden gick långsamt :/ hmm..
 Aja nu sängen, ciaao !

Konfirmation

Då var konfirmationen färdig i gammelstadskyrkan o nu e vi i Alvik hos kusinerna. Har nyss ätit smörgåstårta, måste säga att det måste jag äta mer. Det är så ruskigt gott !
Nu sitter de andra o spelar Guitarhero så jag smet hit för att skriva ett inlägg..inte för att det var så jätte viktigt men men det är kul :)

Har även suttit ute i solen hela dagen idag, måste bara säga att blommorna jag glömde på jobbet över natten klarade sig fin fint :) Riktiga kämpare ;p hahaa

Heejdå !

1 juli

Solen skiner som vanligt o jag njuter bara av min lediga dag idag :)

Idag ska vi på konfirmation i gammelstadskyrka, det blir kul o fira lillkusinen :)
Nyss kom mormor o morfar hit också från gällivare så det blir mycket firande ikväll.

Ut i solen nu !
ciaao

RSS 2.0