Nationella prov i svenska

Nu har jag äntligen tagit mig hem från jobbet, blev en lång dag idag...först skola sen jobb. Men tiden gick faktiskt fortare än vad jag trodde den skulle göra, så det var bra !

Alla som går 3an och läser svenska B kanske vet att det e skriftliga nationella prov imorn...:/ suck!
Känner dock inte så mycket nervositet eller stress över det...man kan ju som inte plugga till detta. Eller ja förbereda sig kan man ju...men det orkar nog inte jag...lr om jag e duktig kanske jag tar o läser några texter i häftet vi har fått.

Känner lite dåligt samvete att det inte blev någon träningen idag men tiden räcker som inte till...får ta o kompensera det en annan dag :)
Känner mig verkligen laddad för att börja träna upp konditionen riktigt ordentligt nu..:)

Min kära Josse sitter på tåget påväg hem från Halmstad nu,hoppas på att hon tar sig hem välbehållen !
Får äntligen träffa henne på torsdag !!:)

Adjööss så länge !



Astrid Lindgren

Ikväll har jag o chribb suttit och sett Bröderna Lejonhjärta:)
Så himla kul o se gamla filmer..man blir som liten på nytt ;)
Nu väntar tänderna på att bli borstade så ska kial o göra det nu.

Natti natti (F)


Duktig

Nu har jag suttit med filmrecentionen i ca 2 timmar och hunnit med 8 frågor och är ännu inte klar.....hur mycket som helst att skriva.  men men får  fortsätta en annan dag...
Väntar på min kärlekspojke nu, så blir en lugn kväll..kanske att jag kan få honom att se ett avsnitt Oth ;) om jag tar fram mina "valpögon" . hihi.

Dom ringde från stadium för någon timme sen så det blir jobb imorn direkt efter skolan... lite tungt men det är det värt ! 

Ha en bra ikväll!

En bild på isen i Luleå :)


Joggingtur

Nu har jag sett ett avsnitt av One Three Hill, men ville så gärna se ett till men känner att jag måste plugga....Har en filmrecention att göra..så ett avsnitt får räcka idag om jag inte slår på ett ikväll.

Efter skolan idag så pallrade jag mig till Helex och skulle ta tid hur snabbt jag springer 2 km. 9 minuter blev det...helt ok ändå, men ska bli bättre...nu e det sten hårt träningen som gäller...känner att jag vill börja försäsongen nu direkt och bli riktigt tränad :)
Denna säsong har ju gått som den gått, orkar inte ta upp allt som stört mig men det är en hel del !!!!!
Nu är det historia så det e bara o se framåt att allt kan bli så mycket bättre :)

aja, filmrecentionen kallar!

guld

Då var det söndagkväll igen, veckorna går så fort att man knappt hinner med...vet ej om det är positivt eller negativt..men eftersom det är studenten om 2 månader så måste det vara väldigt positivt :D

Min söndag började med att väckerklockan ringer eller väckarklockan var mamma som ringde på min mobil och sa att vi var tvunga att vakan nu....Jag som t.o.m hade ställt klockan på kvart i 9 men så smart som jag är så tänkte jag ju inte på att man ställer fram klockan idag..så klockan var ju en timme före....vilket inte var så bra för vi skulle till Domkyrkan för att min kusin Emilia konfimerades:)
Vilken kusin jag har och vilken sångröst hon har !!!
Hon sjöng helt solo i kyrkan en del av en sång, fick gåshud direkt!
Måste säga att jag var riktigt stolt.

Sen for vi hem till Olausson, åt massa god mat och fikade massa gott:)
Hann vara där ca 1,5 timme sen for jag o pappa till Piteå för att jag skulle hinna spela den sista J DM matchen:D
vi förlorade med 3-2 tror jag slutresultatet blev, men eftersom vi hade vunnit alla andra matcher i helgen så vann vi DM:et :D
Vilket var jätte kul! Tjejerna har jobbat på bra. Jag kunde ju bara bistå med en match :P
Efter matchen blev det en tids väntan så vi for och åt på en restaurang med laget och sen tillbaka till hallen och såg herrarnas final, Wibax vann!
Prisutdelningen väntade och vi fick en stor bokal och varsin medalj, måste säga att det är alltid kul att få en medalj oavsett vad det är man vinner ;)

Nu sitter jag hemma iaf, skööönt !
Ska snart hoppa i säng, känner att jag kommer sova riktigt gott inatt...Har varit en fullspekad helg.

Godnatt !
Hoppas ni haft en bra helg !



Högskoleprov avklarat

Har precis kommit hem från LTU...men satan så svårt högskoleprovet var !!!!
Men nu har jag iaf gjort det. Alla säger ju att första gången går det  inge bra, men att resultatet blir bättre om man gör det fler ggr...men tror att det här var första och sista gången för mig :)

Nu ikväll hade jag tänkt att spendera med min älskade C :)
Blir nog en promenad och sedan bastu, riktigt mysigt...men nu ska jag kila och kolla på HV - Frölunda på tv. Hoppas på att Frölunda vinner, det tycker jag dom är värda.

Måste bara säga, GO MAGNUS GO MAGNUS :D
Vilken man ;)


Let's Dance

Paus i Let's Dance, hoppas på Magnus har gillat honom hela säsongen så hade varit jätte kul om Sveriges Starkaste Man vann en dans tävling :D

Nu fortsätter det!
Nu håller vi tummarna !!


Fredag

Nu har jag fått i mig middag och ska snart ut och promenera med Chribb:)
Idag gjorde jag bort Nk provet, det gick helt okeeey faktiskt...Får hoppas på ett Vg om jag har tur :)
Jag har också hunnit jobba idag direkt efter skolan, gick helt okeey det med.

ikväll är det Let's dance hoppas verkligen att Magnus vinner, han har utvecklats så himla mycket under tiden han varit med.
Nu väntar Chribb och Eraz så för att var snäll får jag väl kila då :p

Ha en bra fredagkväll!


På gång !!

Såja nu har jag gjort om min header igen...satte mig vid photoshop o bara improvicerade :D
Men jag tycker resultatet blev helt okey !?!
Måste tacka jessi igen för att hon hjälpte mig med små detaljer:)

Nu blir det att slå på ett avsnitt Oth har inte kommit för mig att göra det ännu, så det passar att göra det nu innan sängen kallar.

Fredag imorgon, först skola, sen jobb på Stadium och sen myskväll med min älskade chribb :)

Natti natti allihop!


Middag

Det blev potatisbullar och lingosylt till middag idag. Riktigt gott faktiskt....det är enkelt att göra och smakar gott och man blir mätt ;)

Pappa jobbar kväll idag så han kom hem och åt middag med mig och julia. Mamma har ju fått sitt beroende så 3 dagar i veckan är hon på Inpuls och kör Yoga. Det kan nog vara bra för henne !  då får hon får lite tid för sig själv...o det är hon värd :) min lilla mamma !

jag märker att mitt Nk pluggande inte går som jag tänkt mig..har tagit en hel del pauser nu men snart lär jag sätta igång igen...jag pluggar nog bäst om jag får lite pauser ibland...det jag lär mig måste ju få sjunka in lite, innan jag kan lära mig nått nytt  igen^^
fast för mycket pauser får det inte bli, vill hinna se nått avsnitt av One Three Hill!  
Ska börja på säsong 4 nu, jippi :)

aja, slut på skit snacket...meddelar kanske senare hur pluggandet gick.

hare gött gott folk ! :)


Ny header

Nu har jag äntligen gjort en header, tusan vad jag har kämpat med den men nu syns den iaf :)
Måste tacka jessi som har hjälpt mig så mycket annars hade jag inte klarat av o göra den:)

Nu har jag iaf gjort min blogg lite roligare, men lär sitta och små putsa lite då och då antar jag.Tycker att det är så kul när man ser resultat :)

Annars idag så har jag inte gjort så mycket varit i skolan tagit en andra spruta av gardasil o pluggat lite Nk o nu sitter jag här....men lär inte bli så länge till, Nk:n kallar tyvärr :(
Men imorn e den över :)

Imorn e det den 27 mars vilket betyder att jag o chribb har 6 månader tillsammans <3
6 underbara månader, går inte o beskriva med ord !!
Älskar dig så enormt !!




Natti natti

Nu har jag pluggat Nk, ätit våfflor och duschat så nu e jag riktigt nöjd för kvällen så det som fattas e bara sängen för min del....känner mig riktigt trött så lär nog hoppa i säng ganska så fort.

imorgon ska jessi hjälpa mig att ladda upp en profil bild, det fungerar som inte för mig :O vet inte varför!?!
har bytt teman o allt men det vill sig inte...

det var nog allt för idag :)

godnatt på er!


Äntligen !!

Jaa gott folk, nu har jag äntligen skaffat mig det nästa alla andra har....en blogg :D
jag får se hur mycket jag kommer hinna skriva men ska försöka uppdatera er så gott jag bara kan.

Hoppas josefin o jessica e nöjda nu ;)

Kan säga att denna dagen har varit helt okeey ändå. Dagen började med att vi skulle samlas på Kulturens Hus för att gå till konsthallen och kolla runt. Om jag ska vara riktigt ärlig trodde jag det skulle bli döö trist. men ack så fel jag hade, det blev riktigt roligt måste jag säga :)
vi fick känna o klämma på väldigt mycket :p utställningen handlade alltså om våra sinnen..det var riktigt roligt men lite äckligt må jag säga. Istället för att bara stå och titta på all konst så skulle vi känna på allt. inte nog med det. vi skulle ha ögonbindel på oss samtidigt. Som tur var så var det bara 6 stycken åt gången som hade öginbindel så vi fick turas om.

Hade bara en lektion idag så direkt efter att vi varit på Kulturens hus så gick jag o Jessi till skolan och åt lunch och sen traskade jag till Stadium för att jobba. Och nu sitter jag äntligen här hemma och ska börja med att plugga Nk B nu :/ inte det jag känner för precis men vad ska man göra när provet e på fredag:/ suck !!

heej så länge, kommer kanske ett till inlägg senare...det var ju roligt och sitta och skriva. Nu förstår jag varför detta e så populärt:)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0