Valborg!!

Sista april vilket betyder att det är valborgsmässoafton:)
Nästan hela lule ska ut o festa ikvälll men själv stannar jag hemma o tar det lugnt med god mat o efterrätt o just nu e det hockey VM. Sverige - Ryssland 3-3!
Blir en riktigt sköön kväll!

Hoppas alla som ska ut får det riktigt trevligt, vädret kan man absolut inte klaga på iaf :)



SVERIGE

5-5 Sverige - USA !!!!!!!!!!
GOOO sverige!!

Onsdag

Denna onsdag började med att jag som tur e vaknade på morgonen, kände mig mycket pigg o glad. Promenderade till bussen men när jag precis var vid busshållsplatsen så kom jag på att jag glömt min middag som jag skulle ha med o äta på jobbet för att sedan kunna träna efter jobbet. Så jag fick ta o promenera hem igen o ta en senare buss. Blev ändå bara 10 min sen så var inte så farlig. Efter skolan så blev det jobb på stadium o dagen gick mycket bra:) många trevliga kunder just idag!

Nu sitter jag här i soffan efter ett hårt spinningpass och tittar på Sverige mot Usa i hockey VM...går tyvärr inte så bra för sverige nu, dom ligger under med 5-3 :(

JAAA nu blev det 5-4 tiden 7.15 av sista period :D nu e det match igen !!!


Tisdag

Nu sitter jag o väntar på att maten ska bli klar. Har kommit hem för ca 30 minuter sen. Har hunnit varit på skolan, jobbat o efter jobbet blev det solning..måste ju bättra på brännan till studenten :)
Jag är helt dööd i kroppen nu o trött som tusan. Så det blir en riktigt lugn kväll idag, troligtvis med lite OTH :)

Igår fick jag med Chribb på spinning på Helex, det var riktigt skoj att vi kan träna tillsammans nu :) 

Nu kallar maten, magen e riktigt hungrig !
  


Söndag

Nu sitter jag äntligen hemma i soffan efter en fullspäckad dag. Vaknade imorse i Boden hos Chribb o steg upp o gjorde mig klar sen kom jessi o stefan gunnarsson o hämtade mig och ni hörde rätt det är stefan gunnarsson från Så ska det låta :) De ni !;)
Väl i luleå så var det  jobbet som kallade så jobbade från 12-16, helt okeey dag på jobbet. Timmarna gick fort, var mycket folk för att vara söndag.
Efter jobbet gick jag o sola o sen for jag hem o nu sitter jag här o har nyss ätit tacos, riktigt gott !

Nu blir det o se på Rangers mot Washington, hoppas på henrik lundqvist i Rangers ! ^^

Ha en bra söndagkväll !

Piteå idag

Om ungefär lite mer än 1 timme så kommer sandra o agnes o hämtar mig för då ska vi dra till piteå hela dagen o kolla på landslagen i innebandy spela:)
Det blir himla kul, har aldrig sett nått landslag spela förrutom på tv då. Blir en spännande dag!
Ikväll var det planerat att åka efter sista matchen till Boden o festa men det har uppstått ett litet problem för mig. Jag jobbar imorn o inga boden bussar stämmer in när jag börjar. Så tjejerna kanske får klara sig utan mig :/ men har inte bestämt mig ännu. 

Nu ska jag gå o fixa till mig o äta lite :)
Ha de! 

 

Hemmakväll

Blev en hemmakväll istället, kände mig så trött när jag hade duschat att det e nog soffan som kallar på mig...ska kila o kolla p en film nu Svensexn 2, en komedi så hoppas den e bra!


FREDAG:)

Äntligen helg, veckan har gått väldigt fort i för sig men fredagar gillar man alltid:)
Har nyss ätit lax med Bulgur o mycket sallad, mycket gott. Ska hoppa i duschen nu har varit på ett spinning pass för ett tag sen så en dusch e välbehövlig.
Enda lektionen jag hade idag var Grease föreställningen som några på skolan gjort, kanon bra !!!
Sen drog jag, josse o jessica på stan o jag hittade en STUDENT klänning :D yeaah ! 
  
Ikväll kommer jag nog att dra förbi anna en sväng o umgås med bla Hagan o sofia blir säkert fler som kommer :)


ciaao!

Nu måste jag ta tag i saker

Inte länge var till balen nu och jag har inte köpt studentskor och klänning än känns som att det e på tiden snart att göra det. Imorn ha jag o josse tänkt gå på stan får ta o gå o testa lite klänningar nu. Jag e så optimist att jag tror att det e så länge kvar nu att jag hinner. Men tiden går så himla fort nu att det är bäst att ta tag i sakerna nu !!!

Så förhoppningsvis har jag köpt klänning imorn, iaf prövat lite fler :)

godnatt!!

Torsdag, dagen före fredag:)

Idag när jag kom till skolan för att ha svenska så fick jag veta att vi inte ens hade någon svenska lektion utan vi skulle bara få ett papper...kändes mycket givande att åka till den lektionen. Men fick iaf Årsboken som anna, stina o sandra gjort i klassen..Himla roligt o läsa om alla :)
Sen efter skolan så tog jag o josse våra snabba steg till stadium för att jobba. Dagen har gått jätte fort idag och timmarna på stadium gick fort.

Nu har jag hunnit äta o sett ett avsnitt Oth, jag tänkte faktiskt vara lat idag och inte träna. Kände mig så trött i kroppen nu efter en arbetsdag o skoldag. Så jag kanske kan unna mig lite vila.

Ett till oth avsnitt väntar, adjööss !

IBK fotboll

Jaa, vad ska man säga med dagens träning...den var ruskigt rolig o gud vad vi skrattade :D
Vi var 7 stycken Ibk:are som spelade fotboll hela träningen...gick väl sisådär, lite mer koll på bollen har jag fått iaf.
Efter det släppte jag av agnes o sen for jag o solade o sen for jag till chribb och här sitter jag nu.

Nu e det Efterlyst ska jag kila o titta på det..ciaaao!


Kort dag :)

Kom för ett tag sen från skolan, himla sköönt o sluta tidigt:)
Hade bara en lektion idag o idag hade vi föreläsning av Petter från inpuls, himla intressant det där med kost o träning. Finns så många teorier hur det ska vara osv. Men jag tror bara man äter någorlunda bra och tränar så klara man sig fint :)
Det är min teori. Men Petter var himla duktig och mycket av det han sa kommer jag ta med mig.

Nu tänkte jag göra mamma o pappa glada genom att ta fram dammsugaren o dammsuga, då får jag några plus poäng i kanten :p alltid bra o ha.
Sen ikväll drar jag till boden för o lira lite innebandy med brudarna, det blir himla skojj o träffa en del av gänget igen.


Spinning, core

Hela kroppen darrar just nu o speciellt armarna..spinningen o coren gav mig verkligen trääning och den träningen behövde jag verkligen !!
Riktigt sköönt nu efteråt, men var ett h-vete då :p
Har nyss tvingat chribb igenom två avsnitt Oth..men han tycker det inte e så dåligt iaf, det märker jag :)

Nu blir det pannkaka till kvällsfika. Syrran gjorde pannkaka till middag så jag tänkte att det passar bra för mig nu att unna mig det efter ett så hårt träningspass. Mums!

En ny dag väntar imorn, hörs då:)
natti natti


Hemlig idé

Jaa, nu e det så här att josse kom på en kanon idé idag på skolan...jag tänkte inte avslöja den ännu här på bloggen, men det kommer :)

Idag har skoldagen gått bra en lugn o sköön dag. Blev också solning för mig efter skolan idag, mycket sköönt ska jag säga..nu ska jag ligga i med solningen så man får en fin färg till studenten :D

Nu ska jag klä på mig o dra på spinning o core med sara :)

ciaao så länge

Måndag och åter skola

Då var första skoldagen avklarad och muntliga talet i svenska nationella..kan inte säga att det gick som jag tänkt mig men ett G borde jag ha iaf..
kunde inte vara med på idrotten idag pga hur jag mått de senaste dagarna. När jag inte kunnat äta så har man inte så mkt energi för att träna...så idag blir det en lugn kväll men ska iaf vara med hagan o sara. det blir riktigt trevligt  o mysigt :)
Nu tänkte jag slå på ett avsnitt OTH igen, har nyss sett två avsnitt men går inte att sluta....ni som också ser det förstår mig :) hihi

Känns bra :)

Nu har jag gjort bort både muntliga talet till imorn o har gjort klart mer än halva bokpresentationen till svenskan, det känns himla sköönt  när man har gjort något vettigt :)

Nu är jag värd OTH :)

Muntligt tal

Så, nu har jag precis klivit upp ur sängen. Sköönt med en sovmorgon men känner mig inte riktigt frisk än. Har kännt mig illamående nu i några dagar, inge kul :/ Har bara fått i mig lite mat. Men lite bättre har det iaf blivit sen igår :)
Hoppas gubben att du klarar dig ifrån detta iaf !!!

Igår var det middag här, familjen Lejon kom på besök. Mycket trevligt, kände mig dock bara lite hängig men med gott sällskap försökte jag känna mig bättre :)

Idag har jag bara tänkt att ta det lugnt, måste göra mitt svenska tal till imorn :/ känns riktigt tungt!
Har inga ideér vad jag ska skriva om....
Jag hade tänkt att detta tal får absolut inte ta hela dagen för jag måste se fler avsnitt av OTH, var så länge sen jag såg senast så känner att de bara ropar på mig just nu :) 

 

Fredag

Äntligen helg, tänk att det e så sköönt med fredagar fast det e lov....det e som något speciellt med fredagar, början av helgen:)

Idag har jag varit på spinning 60 med Malin på Step in i Boden. Riktigt sköönt var det att ta ut sig, så nu känner jag mig riktigt nöjd i kropp o själ :)
Träffade förresten Rubban också på spinningen. Hoppas på att det blir spinning imorn på morgon också, förstår inte att det är så många i Boden som spinner, när jag bokade spinningpasset till imorn så hamnade jag på nionde reservplats :/ får hoppas att de e många som inte kan komma...känner att jag verkligen har kommit igång nu!!!

Ikväll blire att chilla här i boden med Schribbs :p lr hur var det Hagan?


Hemma :)

Som ni kanske märkt så har jag inte skrvit på min blogg på ett tag...Det beror på att jag har varit i Gällivare under påsken :)
Har varit underbart att komma bort från de vardagliga livet ett tag, det behövs alltid :)
I gällivare blev det mycket skidor, afterski, vara med släkt o vänner o mat :)
Allt som hör påsken till!

Jag o Chribb kom hem igår  med tåg, var många på tåget som åkte hem från Riksgränsen.. Alla med en snygg solbränna i ansiktet :p

Idag hade jag tänkt att plugga lite, har svenska muntliga nationella på måndag nästa vecka då skolan börjar....:/ inget man längtar till!

Allltså !!! varför slutar jag alltid mina inlägg med nått tråkigt, som att "nu måste jag plugga osv" !!
Nu ska jag avsluta med något positivt istället.

ikväll blire spinning med Hagan o Sara, mycket trevligt o svettigt kommer det bli :)

Möte

Har nyss kommit hem från boden, har haft möte med hela föreningen....har fått veta tränare för nästa säsong  och blev mycket positivt överaskad :D känns jätte bra med den biten...men då kommer mitt MEN, nu hänger det mycket på mig själv om jag ska kunna satsa på div 1....de största faktorerna som spelar roll är jobb och skola..ska söka in till några kurser på LTU och då hänger det mycket på om tiden finns där att satsa på innebandyn till 100 %!!
det är fråga, men ska fundera på detta så återkommer jag här framöver :)

Annars måste jag säga att det var jätte kul att träffa alla i laget igen <3...nu när innebandysäsongen är över så träffar man alla så sällan jämfört med under säsongen då man träffar varandra varje dag i princip.
Så var jätte kul o se er tjejer idag ! :)

Adjöööös


Fyy skäms!

Lästa just angies blogg o det påminde mig om att vi fick ju student mössorna idag hur kan jag glömma det !! herregud !
men men nu var det skrivit iaf :)
Kändes ruskigt roligt, jag har som inte förstått än att det e just jag som tar studenten !
Åren har gått så foort :)

Påsklov :)

Nu är jag äntligen fått påsklov, så himla sköönt :) Det är verkligen välbehövligt !
Idag hade jag bara en lektion o på den lektionen hade vi en dietisk som föreläste..himla intressant o roligt jobb :)
Sen stannade jag o jessi kvar på skolan o gjorde samhälls B rapporten, vi var riktigt hurtiga :)

Snart ska jag ta o bege mig till boden på ett möte...hoppas dom säger någe viktigt !
Hoppas verkligen att det blir förändringar för det behövs verkligen för bodens bästa!

Stan

Efter jag kom hem från skolan tog jag bara bilen och for till skolan igen för att hämta syrran....vi skulle nämligen fara en sväng på stan och kolla på en jacka till henne....var riktigt trevligt att gå på stan med lillasyrran, det händer inte så ofta..så man får ta vara på de få gångerna :)
Vi hittade iaf en skinnjacka åt henne, mycket snygg måste jag säga :)
Det roligaste måste vara att julia sa att hon ville ha med mig för att välja jacka, det uppskattar man väldigt mycket som storasyster :) Låter som att jag o julia aldrig göra något tillsammans men det stämmer fakikst inte...fast att just gå på stan gör vi väldigt sällan tillsammans. kan bero på att jag har ett större shopping intresse än vad hon har.

Nu ska jag ta o kolla igenom filmanalysen som ska in imorn. Sen blir det glass o hallon, det e så otroligt gott+ att det känns nyttigt ;)


Tisdag, på skolan

Sitter på skolan nu med josse o camilla, ska snart kila till lektionen. Det är hälsopedagogik som väntar sen bär det av hemåt....blir nog spinning ikväll med sanna, jag har övertalat henne att följa på spinning så hoppas hon inte hinner ändra sig till ikväll :p

aja lektionen väntar :)

hörs gott folk !

Nu sticker jag...

ut för att ta en jogging tur....Hagan gumman stuckade foten idag när hon var och hämtade hennes nya sängar. Så hon kunde inte träna med mig, vi som hade planerat det nu...men det var nog inte meningen måste vi säga.

Aja nu ska jag ut o ta mig min runda :)
stadsmaran väntar ;)


Måndag

Då var måndagen nästan avklarad. En helt vanlig måndag har det varit idag. Jobbigt o stiga upp på morgonen mycket pga att chribb sov här, då vill man bara ligga kvar i sängen o somna om...det e nog det bästa som finns :)

Hade två lektioner idag, NK och idrott hann hem mellan lektionerna så var ganska chill. Nu ska jag göra lite skolarbete och sen ska jag motionera med Hagan....vi får se om vi drar Helex eller om vi bara tar en vanlig promenad :)får se ! känner faktiskt lite sug efter spinning :)

Ciiaaao !


Här kommer lite minnen !:)





Den gångna helgen

Hann aldrig skriva nått inlägg igår, har haft full rulle hela helgen. men kan summera lite av vad som hänt.:)

I fredags var det skola som vanligt, kl 1 började föreläsningarna vi skulle gå på i klassen.Helt okey föreläsningar...den sista måste jag säga gav mig jätte mycket :)
Sen var det bara hem o byta kläder o hämta bilen och sen åka in till stan för att gå på Afterwork med brudarna :)
Sen for jag, jesssi och josse vidare till Sanna som hade födelsedagsfest, mycket trevligt :D vilken lya dom har !!!! holy !
Efter det for vi vidare igen till brudarna vi var på Afterwork med och förfestadet:) Det blev mycket Abba där ;) hihih.

I lördags så tog jag en riktig sovmorgon, lr det jag tänkte var att jag skulle sova ut tills jag vaknade och det lyckades jag med...riktigt sköönt må jag säga :D
Sen satte mamma igång o blondera mitt hår...måste ju förbereda mig till balen :) det tog några timmar med blondering o klippning. sen var det vbara o göra sig klar för kvällen..Jag o josse skulle följa med jessi en fest i Alvik, som firade 75 år om jag inte minns fel. Vi började med att laga mat och vilken mat vi lagade. MUMS !
Sen började partyt ! :)  himla rolig kväll fast vi var yngst på stället, dansband  e inte o leka med! :)

Nu sitter jag hemma har nyss sett ett avsnitt Oth, tänkte ta o göra lite vettiga saker nu sen se ett till. Blir nog spinning ikväll kl 4 också, fast funderar på om jag ska ta en joggingtur istället i solskenet, hade suttit ganska fint :)

Adjööss!


Löshår

Sitter här och funderar vad för löshår man ska skaffa till balen och efteråt....är ju sugen på stickhair men mamma tycker att Clip on skulle vara bättre...men jag vet inte för känns som att jag har så kort hår att det ser bättre ut med stickhair i mitt hår...stickhair är alltså löshår man limmar fast i håret och Clip on är  löshår man kan ta bort...:)

Ska fundera lite mer på det där...får lite tips från vänner  så det ska nog lösa sig. Mamma är ju gammal frisör också.
Men vad tycker ni? Vill gärna ha tips och råd !

 


Carola

Ville bara meddela att jag sitter och lyssnar på alla Carola Häggkvist låtar :D
Man blir så glad av att höra på dom, ett stor leende på läpparna ;)

FÅÅNGAD AV EN STORMVIND !!!


Sköönt ! :)

Nu är nationella provet bortgjort, iaf det skriftliga...har bara det muntliga kvar nu :)
Äntligen börjar skolan trappas ner mer o mer, mkt skööönt det :)
Känner att man inte har så mycket krafter kvar nu, när man vet att studenten närmar sig med storm steg :D

Har nyss sett två avsnitt av Oth, haley är gravid nu..:) det blir intressant o se vad som händer.

Tänkte fakikst göra nått vettigt nu o göra lite skolarbete...tar ändå aldrig slut...

Josse e hemma nu, resan hade gått bra så nu kan jag känna mig lugn:)(A)

RSS 2.0